шевни улуци работно хале
безшевни улуци къща
американски улук
slide-7.jpg
гаранция улуци
Американски безшевни улуци за цял живот
slide-4.jpg
гаранция улуци
Качествените улуци за Вашия покрив
slide-3.jpg
гаранция улуци
Широка гама от цветове по RAL
previous arrow
next arrow

Базирани сме в град Плевен и работим в цялата страна!

Какво предлагаме?

Безшевни американски улуци

улук

Американски безшевни улуци

Американските безшевни улуци са иновативна система за отводняване на дъждовната вода, която предлага по-висока ефективност и дълготрайност в сравнение с традиционните улуци. Решени са в два варианта с 5 и 6 инчова дебелина за жилищни и административни сгради

Запазете чист Вашия улук!

улук с мрежа

улук

Допълнителните аксесоари са разумно решение

Решетките върху улуците на покрива са ефективни средства за допълнително предпазване от задръстване с клонки и други дребни материали, които могат да попаднат и да се натрупат върху покрива. Решетките предотвратяват натрупването на листа, клони и други отпадъци, които могат да запушат водостока или да попречат на циркулацията на водата.

Когато става въпрос за демонтаж на старите улуци и извозване на отпадъците, фирмата "Красимиров" ви предоставя професионални и екологосъобразни услуги. Нашите специалисти извършват демонтажа с внимание за безопасността, гарантирайки, че старите улуци се премахнат ефективно и без опасност от инциденти. След успешния демонтаж, ние се грижим за извозването на отпадъците, като ги доставяме в подходящо депо за рециклиране, спазвайки всички екологични стандарти.

Фирмата "Красимиров" осигурява пълен и отговорен цикъл от дейности, свързани с улуците, включително демонтаж, извозване и рециклиране. Нашата екипировка и професионалният подход гарантират ефективност и прецизност във всеки етап от процеса. Без значение дали става въпрос за реновация на покрива на жилищна сграда или комерсиален обект, ние сме тук, за да ви предоставим бързи, качествени и екологосъобразни услуги по демонтаж и извозване на старите улуци.

Полезни съвети

монтаж на скоби фиксиране-на-улука Сглобяване на водосточните тръби кримпер уплътняване на улуци

Качеството в изпълнението е първа задача в работата ни, както и да оставим все повече доволни клиенти. Това е пътят ни за постигане на удовлетворението от работата и да получим желаното уважение!

Георги Георгиев
управител