шевни улуци работно хале
безшевни улуци къща
американски улук
slide-7.jpg
гаранция улуци
Американски безшевни улуци за цял живот
slide-4.jpg
гаранция улуци
Качествените улуци за Вашия покрив
slide-3.jpg
гаранция улуци
Широка гама от цветове по RAL
previous arrow
next arrow

Специфики на безшевните улуци

Безшевните улуци са фантастичен избор за повечето жилищни и търговски сгради поради тяхната ефективна функционалност и елегантен външен вид. Тези улуци са особено подходящи за сгради, където се предпочита непрекъсната система от улуци, осигурявайки персонализирано прилягане към размерите на конструкцията. Когато обмисляте монтаж, важно е да оцените размера на сградата, наклона на покрива и местните климатични условия, за да определите подходящия размер на улука. Като цяло безшевните улуци се предлагат в различни размери, обикновено вариращи от 5 до 6 инча ширина, като по-големите размери са идеални за сгради с по-големи покривни площи или региони с по-високи валежи.

Безшевните улуци бърза инсталация на улучната система

Процесът на инсталиране на безшевни улуци обикновено е по-бърз от традиционните секционни улуци, тъй като те се изрязват по поръчка на място според точните размери на сградата. Това елиминира необходимостта от множество шевове, намалявайки шансовете за течове и потенциални слаби места в улучната система. Графикът за монтаж зависи от размера и сложността на сградата, но като цяло може да бъде завършен ефективно в рамките на ден или два от опитни професионалисти.

Безшевните улуци красиви и надеждни

По отношение на експлотационния период, безшевните улуци са известни със своята дълготрайност. Изработени от материали като алуминий, мед или стомана, те предлагат отлична устойчивост на ръжда и корозия. При правилна поддръжка безшевните улуци могат да издържат десетилетия, осигурявайки надежден дренаж и защита на основата на сградата.

Аксесоарите, използвани за закрепване на безшевни улуци, включват конзоли, обтегачи щуцове, скоби и други. Тези компоненти осигуряват закрепването към челната дъска или линията на покрива, подобрявайки стабилността и дълголетието. Някои инсталации може да изискват допълнителни аксесоари като предпазители за улуци или решетки, за да се предотврати натрупването на отломки, особено в зони, склонни към падане на листа или клонки върху покрива.

Специалните изисквания към фасадата на сградата по време на монтажа включват осигуряване на правилно подравняване и закрепване без увреждане на екстериора. Освен това повърхността на конструкцията трябва да бъде проверена, за да се гарантира, че е стабилна и способна да издържи тежестта на улучната система. Вниманието към детайлите е от решаващо значение за поддържане на естетиката на сградата, като същевременно ефективно управлява оттичането на водата.

Като цяло безшевните улуци предлагат рационализирано и ефективно решение за отвеждане на дъждовната вода, подходящо за широк спектър от сгради. Техният бърз монтаж, издръжливост и персонализиран дизайн ги правят популярен избор сред собствениците на имоти, които търсят надеждни и лесни за поддръжка системи.

Изработка на безшевни улуци на място при клиента

Безшевните улуци от 5 инча са подходящи за къщи, навеси, вили и други.
Безшевните улуци от 6 инча са подходящи за халета, заводи, училища

Ние произвеждаме улуците на място според нуждите, с помощта на специализирана високотехнологична машина.

 

 


Цени за монтаж на безшевни улуци

Монтаж на безшевен улук 5 инча - 6 лв. / линеен метър
Монтаж на безшевен улук 6 инча - 6 лв. / линеен метър
Монтаж на водосточна тръба - 6 лв. / линеен метър
Монтаж на казанче, капачка, кривка, скоба - безплатно!
Монтаж на ламарина - 12 лв. / на квадратен метър

Работим само с професионалисти монтажници
Точна оферта можете да получите след оглед от наша страна на място!

 

Монтаж на водосточни тръби

Доставяме кръгли водосточни тръби с богата цветова гама, изцяло приготвена по системата RAL

водосточни тръби

 

Монтаж на ламарина - абкант услуги

Доставяме ламарина от всички видове разгъвки

Челна обшивка: стенна
Обшивка: надулучна пола, подулучна пола
Обшивка за комини
Борд ламарина

Абкант

 

 

Монтаж на казанче за улук

Казанчето е предназначено за отвеждане на дъждовната вода от улука към водосточната тръба
Разполагаме с няколко варианта на казанчета за безшевни улуци

казанче за улук

Полезни съвети

монтаж на скоби фиксиране-на-улука Сглобяване на водосточните тръби кримпер уплътняване на улуци