шевни улуци работно хале
безшевни улуци къща
американски улук
slide-7.jpg
гаранция улуци
Американски безшевни улуци за цял живот
slide-4.jpg
гаранция улуци
Качествените улуци за Вашия покрив
slide-3.jpg
гаранция улуци
Широка гама от цветове по RAL
previous arrow
next arrow

Базирани сме в град Плевен и работим в цялата страна!

Какво предлагаме?

Безшевни американски улуци

улук

Американски безшевни улуци

Американските безшевни улуци са иновативна система за отводняване на дъждовната вода, която предлага по-висока ефективност и дълготрайност в сравнение с традиционните улуци. Решени са в два варианта с 5 и 6 инчова дебелина за жилищни и административни сгради

Запазете чист Вашия улук!

улук с мрежа

улук

Допълнителните аксесоари са разумно решение

Решетките върху улуците на покрива са ефективни средства за допълнително предпазване от задръстване с клонки и други дребни материали, които могат да попаднат и да се натрупат върху покрива. Решетките предотвратяват натрупването на листа, клони и други отпадъци, които могат да запушат водостока или да попречат на циркулацията на водата.

Фирма "Красимиров" е вашата избор за комплексни строителни решения, които обединяват естетика, качество и функционалност. Нашите челни дъски не само предоставят защита на вашата сграда, но и създават естетичен завършек, хармонизиран с другите услуги, които предлагаме. Съчетаваме поставянето на челни дъски с безшевните улуци на покрива, предлагайки ви интегрирани решения, които издигат вашия обект на ново ниво на перфекция.

Нашите челни дъски не са просто функционален елемент, а истинско произведение на изкуството, което придава индивидуален и стилен вид на всяка сграда. Съчетано с безшевните улуци, които осигуряваме, вие получавате не само естетика, но и здравина, издържливост и устойчивост на времето. "Красимиров" се грижи за хармонията във всяко строително предприятие, като гарантира, че всеки елемент допринася към цялостната елегантност и функционалност на проекта ви.

Полезни съвети

монтаж на скоби фиксиране-на-улука Сглобяване на водосточните тръби кримпер уплътняване на улуци

Качеството в изпълнението е първа задача в работата ни, както и да оставим все повече доволни клиенти. Това е пътят ни за постигане на удовлетворението от работата и да получим желаното уважение!

Георги Георгиев
управител