шевни улуци работно хале
безшевни улуци къща
американски улук
slide-7.jpg
гаранция улуци
Американски безшевни улуци за цял живот
slide-4.jpg
гаранция улуци
Качествените улуци за Вашия покрив
slide-3.jpg
гаранция улуци
Широка гама от цветове по RAL
previous arrow
next arrow

Пренареждането на керемиди е важна процедура за подновяване на покрива на сградата и осигуряване на неговата ефективност и издръжливост. Процесът започва с оценка на състоянието на съществуващите керемиди. Ако керемидите са повредени, счупени, или ако пропускат течове, те трябва да бъдат заменени колкото е възможно по-рано. Това гарантира по-малко щети в интериора, мухъл и всички проблеми със завишените нива на влага в помещенията. Преди да започне пренареждането, старите керемиди се отстраняват внимателно, като се избягва повреда на околните керемиди и структурата на покрива.

Подготовка на покрива

След отстраняването на старите керемиди, следва подготовка на подложката на покрива. Това включва проверка за повреди, подмяна на износената или повредена подложка, изчистване на прах и мръсотия, както и изправяне на всички неравности. Правилната подготовка на подложката е ключова за стабилността и дълготрайността на новата покривна система.

Монтажът на керемидите

Следващата стъпка е монтажът на новите керемиди. Те се поставят от опитни професионалисти, които ги подреждат внимателно, като се гарантира правилното им покритие и фиксиране. Процесът изисква точност и внимание към детайлите, за да се предотвратят бъдещи проблеми с покрива и течове.

След като новите керемиди са поставени, те се закрепват с подходящи материали и аксесоари. Обикновено се използват специални керемидни клинове или закрепващи елементи, които осигуряват стабилност и предпазват керемидите от издуване от вятъра или преместване.

Накрая, целият покрив се проверява за правилност на монтажа, плътност и защита от външни влияния. Професионалната проверка гарантира, че пренареждането на керемидите е било извършено коректно и че покривът е готов да предпазва сградата от влага и атмосферни влияния за дълъг период от време.

Полезни съвети

монтаж на скоби фиксиране-на-улука Сглобяване на водосточните тръби кримпер уплътняване на улуци