шевни улуци работно хале
безшевни улуци къща
американски улук
slide-7.jpg
гаранция улуци
Американски безшевни улуци за цял живот
slide-4.jpg
гаранция улуци
Качествените улуци за Вашия покрив
slide-3.jpg
гаранция улуци
Широка гама от цветове по RAL
previous arrow
next arrow

Базирани сме в град Плевен и работим в цялата страна!

Какво предлагаме?

Безшевни американски улуци

улук

Американски безшевни улуци

Американските безшевни улуци са иновативна система за отводняване на дъждовната вода, която предлага по-висока ефективност и дълготрайност в сравнение с традиционните улуци. Решени са в два варианта с 5 и 6 инчова дебелина за жилищни и административни сгради

Запазете чист Вашия улук!

улук с мрежа

улук

Допълнителните аксесоари са разумно решение

Решетките върху улуците на покрива са ефективни средства за допълнително предпазване от задръстване с клонки и други дребни материали, които могат да попаднат и да се натрупат върху покрива. Решетките предотвратяват натрупването на листа, клони и други отпадъци, които могат да запушат водостока или да попречат на циркулацията на водата.

Фирма "Красимиров" се предлага своите висококачествени тенекиджийски услуги, предоставяни бързо и отговорно на клиенти в цялата България. Нашите специалисти използват само най-качествените материали, гарантирайки дълготрайни и естетични резултати. Независимо дали става въпрос за ремонт на покрив, изработка на водосточни системи или други тенекиджийски услуги, екипът ни се грижи за всеки проект с професионализъм и внимание към детайлите.

С "Красимиров" може да бъдете сигурни, че вашият проект ще бъде изпълнен бързо и с внимание към детайлите. Нашата компания се гордее с дългогодишен опит и доказана репутация в сферата на тенекиджийските услуги. Стремим се към пълното задоволство на клиентите си, осигурявайки не само отлично изпълнение на работата, но и персонализирано обслужване, което отговаря на индивидуалните нужди на всеки клиент.

Ние вярваме, че високото качество, бързината и отговорността са от ключово значение при извършването на тенекиджийски услуги. С "Красимиров" получавате надежден и компетентен партньор, готов да се справи с всяко предизвикателство и да предложи най-добрите решения за вашия проект.

Полезни съвети

монтаж на скоби фиксиране-на-улука Сглобяване на водосточните тръби кримпер уплътняване на улуци

Качеството в изпълнението е първа задача в работата ни, както и да оставим все повече доволни клиенти. Това е пътят ни за постигане на удовлетворението от работата и да получим желаното уважение!

Георги Георгиев
управител