шевни улуци работно хале
безшевни улуци къща
американски улук
slide-7.jpg
гаранция улуци
Американски безшевни улуци за цял живот
slide-4.jpg
гаранция улуци
Качествените улуци за Вашия покрив
slide-3.jpg
гаранция улуци
Широка гама от цветове по RAL
previous arrow
next arrow

Процес на фиксиране


Подготовка на мястото за монтаж: Оценете мястото на покрива, където трябва да бъде поставен улукът. Уверете се, че това място е подходящо и че улукът ще осигури ефективен оттичане на водата от покрива.

Поставяне на улука: Поставете улука на мястото му върху покрива. Уверете се, че улукът е правилно насочен и че неговата форма подпомага доброто оттичане на водата.

Означаване на монтажните точки: Използвайте молив или маркер, за да отбележите местата, където ще бъдат закрепени отворите за винтовете/болтовете на улука върху покривната конструкция.

Пробиване на отвори (по необходимост): Ако се изисква, пробийте отвори за винтовете/болтовете в покрива, като използвате пробивна машина и подходящ размер дюбели, ако е необходимо.

Закрепване на улука: Поставете улука отново на позицията му върху покрива и използвайте винтове или болтове, за да го закрепите към покрива. Затегнете внимателно, за да осигурите здраво закрепване, но без да повредите улука или покрива.

Проверка на стабилността: Убедете се, че улукът е здраво закрепен и не се движи. Проверете дали е осигурен наклон за правилното оттичане на водата.

Проверка за утечки: Накрая, проверете дали има потенциални места за утечки около улука. Ако е необходимо, използвайте силикон или специални герметици, за да уплътните връзката между улука и покрива.

Помнете, че точният процес може да варира в зависимост от типа на покрива и улука. Винаги е добре да следвате инструкциите на производителя и да се консултирате с професионалисти, ако имате съмнения относно монтажа на водосточната система.

Ако задачата ви се струва прекалено тежка и рискована можете да я възложите на Красимиров ЕООД за да получите коректно и професионално изпълнение.

Полезни съвети

монтаж на скоби фиксиране-на-улука Сглобяване на водосточните тръби кримпер уплътняване на улуци